Om oss

Företaget Mask Mask

Företaget / Om oss

Casaiberia arbetar främst med försäljning av lyxfastigheter i Algarve för den internationella marknaden.

Vi är ett portugisiskt mäklarföretag med flera kontor i Algarve och med en stark partner i Lissabon och Porto. På Casaiberia är vi hängivna, arbetar uteslutande för att göra våra kunder nöjda och uppfylla individuella behov och krav. Casaiberia erbjuder ett stort utbud av exklusiva lyxfastigheter, villor, takvåningar, lantgårdar, nyproduktion, herrgårdar, lägenheter och tomter i Algarve, Alentejo och i resten av landet via våra licensierade partners.

När det gäller köp och försäljning av fastigheter har vi ett stort team av professionella erfarna medarbetare och kvalificerade samarbetspartners, notarier, skatterådgivare, advokater, banker, byggmästare och andra experter. Vårt professionella team på Casaiberia talar tio språk: portugisiska, engelska, spanska, tyska, franska, italienska, svenska, ryska, norska och litauiska, vilket ger oss möjlighet att kommunicera bättre med våra internationella kunder och möta deras behov och önskemål.

Casaiberia Mediação Imobiliária lda bildades i februari 2007 och har ökat stadigt år efter år, till att bli det framgångsrika företag vi är idag. Just nu har vi mer än 400 fastigheter till salu. Casaiberia är ett registrerat fastighetsmäklarföretag med licens hos AMI, samt medlem i både APEMIP och FIABCI.

Tillfälle